dilluns, 13 de setembre del 2010

On va estar en Jan Laporta l’11 de setembre per la tarda?

Doncs va anar a la manifestació unitària que es convoca cada 11 de setembre a la plaça Urquinaona. El que passa és que va marxar quan encara la manifestació no havia ni començat.

On va anar? Doncs al camp del Barça!! Com a bon culé i soci no es pot faltar a cap partit i menys en el primer partit de la temporada que es juga a casa i a més coincidint amb el dia de la diada. Diràs que allà també fas campanya, però era un dia per fer campanya a la manifestació, almenys haguessis pogut esperar a a que la manifestació hagués començat a avançar. 

Doncs la resposta Jan, si és que l’has dit en algun lloc, no pot ser aquesta ni cap de semblant. Ahir era un dia per estar a la manifestació, de principi a fi, i sobretot, quan s’és aspirant a president de la generalitat com crec que almenys fins ahir eren les teves intencions.

Si arribes al parlament a les properes eleccions, també en marxaràs un cop hagis ja parlat, estiguis cansat o només no en tinguis ganes?

La veritat és que em sento molt decebut, vas deixar al teu partit sol. Jo no vull que em representi un president que en un moment pugui deixar a Catalunya sola.

Si vols ser una alternativa ja cal que t’arremanguis i comencis a treballar per Catalunya i no només sortir a les fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada