diumenge, 6 de març del 2011

El meu objectiu és la independència, el vostre?

Ja fa bastants dies, que en noticies tant diaris electrònics i xarxes socials on SI, ERC o Laporta en són els protagonistes, no paro de veure entre els comentaris que escriu la gent, cada cop més comentaris destructius i el més sorprenent, amb una gran quantitat de vots.

Aquests comentaris tant destructius, són d'independentistes de la competència? I els que els voten? Si resposta és sí, crec que tenim un problema ja que no s'ha focalitzat correctament qui és l'enemic. Ja heu vist el títol del blog, aquí som pessimistes, i creiem que la nostra generació és l'última que té una opció real de proclamar la independència abans que la globalització (i espanyolització) ens acabi digerint.

Serà possible que algun dia (d'aquests) ens unim per convèncer als que encara no són independentistes per votar i proclamar conjuntament la independència? Si aquesta és la intenció dels que escriuen i voten aquests tipus de comentaris, crec que quelcom s'està fent malament, molt malament.

De totes maneres crec (o vull creure) que els que escriuen aquests comentaris, d'independentistes no en tenen res. El que passa és que ens veuen cada dia amb més força i estan utilitzant l'arma del "divide y vencerás". De totes maners, algun n'hi haurà, així que caldria que aquests comentaristes i votants meditessin molt seriosament si d'aquesta manera s'arribarà a alguna part.

M'agradaria afegir també que assolir la independència no serà feina fàcil, necessitarem a gent, molta gent, i ben preparada, no podem permetre'ns el luxe de perdre pel camí a cap dels polítics que estan treballant per la independència de Catalunya. Hem de ser constructius i aprofitar les capacitats que té cada un d'ells.

Si llegiu comentaris destructius, afegiu un comentari convidant a reflexionar a les persones que l'escriguin o el votin de si estan treballant per a Catalunya o Espanya.

El meu objectiu és la independència, el vostre?

2 comentaris:

  1. El meu també ho és. Per desgràcia, els comentaris destructius que comentes sí són escrits per gent independentista. Vehicular políticament el moviment és molt complex, ja que pretén un canvi important en les estructures actuals. D'aquí que apareguin tantes divisions i confrontacions. Tot plegat és molt més complex del que sembla.

    ResponElimina
  2. Felicitats pel post. Sempre ho intento

    ResponElimina