dimecres, 15 de juny del 2011

Jo també estic indignat

La veritat és que em sento indignat de com han actuat avui els indignats davant la porta del parlament català. Molts diputats han hagut d’arribar en helicòpter, amb furgons blindats o a través del zoo. Els que han tingut els nassos d’intentar arribar-hi caminant entre els indignats han acabat escridassats com Alfons López Tena, diputat per Solidaritat Catalana. A més l'han escopit i li han pres la carpeta amb tota la documentació del plenari.

Reconec que no ha estat l’únic que ha rebut però m'ha dolgut que li ho hagin fet a aquesta persona ja que ha estat la seva formació la primera en investigar i publicar els sous dels diputats catalans i la que demana una rebaixa de fins al 50% del seu sou. La que demana també acabar amb alguns dels seus privilegis i llistes obertes. La que també va intentar organitzar una acampada al Parc de la Ciutadella i la mateixa policia no ho va permetre o la que va demanar la dimissió del conseller d'Interior Felip Puig per les càrregues policials a la plaça Catalunya.

Si no saben destriar entre polítics malament van, com pensen canviar el sistema? A base d’escopir, pedres i cops? Potser volen demostrar que són menys incivilitzats i més lladres que molts dels polítics que ens representen? Si és així, malament anem ja ells sols estan deixant de ser l’alternativa que volien representar.





Video d'algunes de les empentes que va rebre en López Tena:
http://politica.e-noticies.cat/empentes-a-lopez-tena-54247.html

L'exconsellera de Justícia i diputada del PSC, Montserrat Tura, ha estat ruixada amb pintura en la part posterior de la seva gavardina, com mostra en la imatge:
http://politica.e-noticies.cat/les-marques-em-recorden-a-regims-totalitaris-com-els-nazis-54192.html

Els indignats sacsegen un diputat cec i intenten prendre-li el gos guia:
http://www.ara.cat/politica/INDIGNATS-PARLAMENT-INCIDENTS-CEC-GOS_0_499750940.html

2 comentaris:

  1. Bon die,

    un pallasso, en López és un pallasso, que segurament va fer uns quants tombs fins que el van atacar, perquè segurament al primer intent que va fer no se'n van adonar de la seva presència i, és clar, va pensar "Si no m'ataquen qui em farà cas? Necessito que m'ataquin! Ataqueu-me, si us plau!" va dir sense compunció.

    I ja està, objectiu assolit. I per dintre va pensar "Jure per la meua raça provincial que no sé ni a què he vingut hoy, però vés per on encara seré notícia, ni que sigui en algun bloc oblidat dels meus seguidors incondicionals."

    Salut i força en el canut!

    ResponElimina
  2. Die, La Montserrat Tura i el diputat cec al que li van prendre el gos també feien el pallasso? I així fins arribar a 15 o 20 diputats.

    ResponElimina