dilluns, 11 de juliol del 2011

Justo Molinero i la por de molts independentistes

Quin periodista radiofònic pot haver dit aquestes paraules?
  • Tenim dret a decidir, hòstia!
  • Catalunya només serà lliure, quan tingui llibertat financera
  • Duran diu que CiU ha salvat Espanya, doncs no la salvem tant, ja que no ens estimen
  • O que retregui que partits catalans aquí facin una cosa i a Madrid, voten un altra
Aquestes paraules anaven dirigides a en Jordi Pujol. I sembla mentida però ha tornat a estar en Justo Molinero el que ha tornat a parlar clar i català. Dijous, l'expresident Jordi Pujol i l'empresari de la comunicació, Justo Molinero, van participat d'un debat, organitzat per Premià de Dalt Decideix, amb el títol Junts o separats?

Quan s'adonaran els convergents que la seva formació s'han convertit en un fre per la llibertat i l'economia dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya? Cada vegada hi ha més immigrants espanyols i fills d'aquest immigrants que acaben veien la independència com a única sortida.

Què en Justo Molinero s'atreveixi a dir aquestes paraules i encarar-se d'una manera tan clara al president de la formació política que ara està manant a Catalunya és tota una lliçó que molts catalans haurien d'aprendre. Hi ha molts empresaris, periodistes i gent en general que no s'atreveix a dir obertament que és independentista per a les possibles conseqüències professionals que en podrien derivar. Però tal com indica l'última enquesta del CEO,els que volem la independència ja som majoria. Així que possiblement, els qui haurien de començar a amagar les seves ideologies són els que encara no ho són.

1 comentari:

  1. En Windmiller, the Righteous, només ha de fer una cosa per ser lliure. Marxar a ca seva i endur-se tota la família, propera i llunyana, que va reunir al seu voltant ja fa unes dècades.

    A la reunió de jubilats repapiejants, en Pujol al capdavant, només diuen que bajanades, ara que ja tenen uns anus desfigurats per tants i tants patiments.

    No cal fer-ne cas; ens han ben fotut el segle XX i encara, a prop d'ingressar al crematori, volen posar-hi cullerada.

    Que agafin un bus i que morin tranquils d'haver fet la feina ben feta; ara que, de fer-los cas, ni de bon tros que no.

    Salut i República de Catalunya!

    ResponElimina