dijous, 11 d’agost del 2011

Incoherències del PSC amb el català a Europa

Sorprèn que el PSC tornés a mostrar un cop més la seva incoherència. Al darrer ple de l’ajuntament de juliol, aquesta formació, va votar a favor de reclamar l’oficialitat de la llengua catalana a la Unió Europea.

Sorprèn sobre tot ja que aquest mateix 30 de juny i al Congrés dels Diputats de Madrid, els socialistes van votar en contra d’una proposta que instava el govern espanyol a aprofitar el canvi de reglament del règim lingüístic que deriva de l’adhesió de Croàcia a la Unió Europea per reclamat l’oficialitat del català a les institucions europees.

Ens sorprendran tornant a repetir que la política municipal i la política nacional no tenen res a veure? Fins i tot amb el català? És admissible que fins i tot el PSC, en aquell mateix ple, expressés que era un bon moment per a reclamar-ho? Com podem anomenar aquest comportament? Incoherència, mala fe, falta d’informació o ganes de confondre a la gent amb dobles discursos? Per què no em sorprèn ja que cap formació amb representació al consistori hagi denunciat aquest fet?

Quan la majoria de formacions polítiques ens mostraran realment el que pensen respecte al català, la falta d’inversions en infraestructures que aportin creixement econòmic o els problemes que està ocasionant el dèficit fiscal que estem patint a Catalunya?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada